Tablouri moderne în Chișinău – cum imprimi orice imagine modernă pe pânză pentru a îți crea propriul decor personalizat 

Cum alegi și imprimi orice imagine pe pânză pentru a crea un decor unic?

Dacă sunteți în căutarea unui decor personalizat pentru casa sau biroul dumneavoastră și vă doriți să modernizați interiorul încăperii într-un mod cât mai rafinat , imprimarea unei imagini moderne pe pânză vă permite să oferiți un suflu nou și revigorant spațiului dumneavoastră. Compania noastră prestează servicii de imprimare a imaginilor sau pozelor pe pânză de cea mai înaltă calitate în Chișinău. 

 

Cu noi puteți avea propriul dumneavoastră tablou unic, care să reflecte personalitatea dumneavoastră și să adauge un plus de stil oricărei încăperi, fie: la  birou, în living, în dormitor sau în camera copiilor. Indiferent dacă preferați o imagine abstractă sau o fotografie de calitate, designerii noștri sunt gata să vă ajute pentru a imprima pe pânză oricare idee a dumneavoastră și pentru a crea un decor cât mai autentic.

 

Materialele noastre sunt ecologice și de cea mai bună calitate, iar tehnologia de imprimare este la cele mai înalte standarde, pentru a asigura o rezoluție clară și culori vii, astfel încât să vă puteți bucura de rezistența și frumusețea tabloului dumneavoastră pentru mulți ani înainte. De asemenea, oferim o gamă variată de dimensiuni, de la 20×20 centimetri până la 140×290 centimetri, pentru a se potrivi cu orice spațiu. În plus, e posibilă comandarea tabloului întins pe șasiu din lemn sau doar imprimat pe pânză, cât și alegerea culorii pentru marginea tabloului (aceasta poate fi continuarea imaginii de pe tablou, alb, sau oricare  altă culoare la discreția dumneavoastră). Iar în cazul în care vă doriți să creați o atmosferă mai călduroasă și confortabilă, puteți opta pentru tablourile secționate din două, trei sau mai multe părți. 

 

Fie că sunteți în căutarea unui tablou modern care să completeze decorul unei camere sau doriți să oferiți un cadou personalizat sub formă de colaj de fotografii imprimate, unei persoane apropiate, echipa noastră va  fi bucuroasă să materializeze oricare idei pe care le aveți dumneavoastră în cel mai  scurt timp posibil de la plasarea comenzii pe site. De asemenea, vă putem oferi servicii  de livrare  și instalare a tablourilor de către specialiștii noștri, care vor lua toate responsabilitățile de montare și instalare asupra lor, pentru a vă scuti de careva griji în plus.

 

Totodată oferim serviciu suplimentar de rame la comandă, clienții pot alege dimensiunea, materialul, culoarea și stilul ramei pentru a se potrivi cu decorul casei. Oferim o gamă largă de dimensiuni și materiale, cum ar fi rame din lemn, MDF, plasti și aluminiul, iar culorile noastre se potrivesc cu majoritatea stilurilor și preferințelor personale. Fie că preferați un stil modern, clasic sau rustic, suntem siguri că putem satisface orice cerință ca tabloul Dvs. să se potrivească stilisticii interiorului unde îl veți instala.

 

Nu mai stați pe gânduri și creați-vă propriul decor interior cu un tablou modern personalizat. Plasați o comandă direct pe site-ul nostru sau puteți să ne contactați, iar noi vom fi pregătiți să realizăm dorințele dumneavoastră și să vă garantăm că locuința sau biroul dumneavoastră va prinde culoare și noi vibrații cu această piesă decorativă deosebită!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *