Imprimare pe plastic și PVC

Plasticul – este o placă de polistiren cu spumă, lipită pe ambele fețe ale unei coli de carton.

Beneficiile imprimării pe plastic: Ușurință unică!
Plasticul – cel mai ușor produs din rândul  materialelor rigide. Duritate suficientă. Planitate excelentă. O bună stabilitate dimensională. Rezistență la căldură ridicată. Manevrare ușoară – plasticul se taie fără greutăţi, cu un cuțit obișnuit. Se lipeşte uşor.

Materialul este o formă ideală de publicitate, uşor și la dimensiuni mari. Este folosit ca bază pentru lipirea posterelor, fotografiilor, hărților, stand-uri de vitrine, pentru diverse machete și structuri tridimensionale.

Daca sunteţi cunoscător de frumos, aveți propria galerie, doriți să decoraţi o cameră, lucraţi la un proiect sau aveţi nevoie de un cadou – noi vă oferim un material unic pentru toate acestea –  plasticul.
Poate fi un cadou modern, care poate fi utilizat inteligent, are un aspect estetic atât la expoziţii în galerii, precum şi pe pereţii casei tale, se montează uşor  şi nu necesită îngrijiri deosebite.

Fotografiile imprimate pe plastic arată minunat, chiar şi fără rame. Imprimarea pe plastic constă din două etape: imprimarea imaginii și încleierea pozei pe plastic. Numai în atelierul nostru, acestui proces de imprimare i se oferă o atenție deosebită, astfel încât veți obține întotdeauna un produs plat, neted, fără nici cel mai mic defect. Imaginea poate fi imprimată în variantă mată sau lucioasă, în dependenţă de necesitatea şi dorinţa D-voastră.

Consultați lista de prețuri.

Modele de imprimare pe plastic, PVC, Oracal