Recondiționarea și restaurarea fotografiilor vechi pentru a le reda un suflu nou.

Recondiționarea și restaurarea fotografiilor vechi în Chișinău.

Fotografiile vechi sunt un adevărat tezaur istoric al fiecărei familii, cu o puternică încărcătură emoțională și de preț. Este și firesc că odată cu trecerea anilor, pozele să fie supuse la o serie de experiențe nefaste. Fie că sunt întâmplător pătate, arse, purtate în portofel până se tocesc, uitate prin dulapuri până încep a mucegăi, restaurarea lor poate părea una destul de complicată, însă nu imposibilă. 

Din fericire, restaurarea foto e procesul prin care pot fi restabilite și salvate pozele vechi, care au fost deteriorate sau afectate de timp și și-au pierdut calitate ori strălucirea, dar nu și farmecul! Mai mult de atât, după procesul de recondiționare a fotografiilor vechi, acestea vor putea fi imprimate, puse în ramă sau chiar păstrate în format digital, pentru a vă putea bucura de ele pentru totdeauna.

Echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta să restabiliți cu ușurință pozele vechi, întrucât folosim tehnologii moderne și metode speciale pentru recondiționarea fotografiilor, îmbunătățind calitatea imaginii, redând culorile originale și eliminând orice defecte sauu deteriorări.

Ce presupune procesul de restabilire a fotografiilor ?

  • Îndepărtarea fisurilor, rupturilor și a prafului;
  • Îndepărtarea petelor colorate;
  • Reducerea hârtiei texturate;
  • Ajustarea nivelurilor de culoare, luminozitate și contrast;
  • Constituirea unei noi fotografii, prin combinarea părților din mai multe poze;
  • Retușarea persoanelor (ascunderea petelor faciale, înlăturarea efectului de „ochi roșii”, albirea dinților, etc.);
  • Efectul fotografiei alb-negru;

În cazul în care aveți o altă propunere în afara celor enumerate mai sus, noi vom fi la dispoziția dumneavoastră pentru a ne gândi împreună la cea mai bună soluție pentru a restabili cu succes pozele din arhiva foto a familiei dumneavoastră. În zilele noastre, tot mai multe persoane optează pentru serviciul de recondiționare a fotografiilor vechi, întrucât e cea mai bună decizie pentru a reda o nouă viață pozelor, iar procesul are loc destul de rapid și sigur, garantând calitate și rezistență în timp.

Restabilirea fotografiilor vechi vă permite să păstrați imortalizate amintirile prețioase și intactă imaginea persoanelor dragi, pentru a le putea arăta cu mândrie mai apoi prietenilor și apropiaților dumneavoastră. De asemenea, aceste fotografii vechi pot deveni o adevărată comoară pentru generațiile viitoare. 

Nu mai lăsați amintirile de preț să se deterioreze în timp, plasați o comandă direct pe site-ul companiei sau contactați-ne , iar noi vom fi bucuroși să redăm acestor fotografii vechi un suflu nou și să vă ajutăm să păstrați amintirile vii pentru totdeauna!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *