Rame decorative şi baghete pentru tablouri, postere, oglinzi

Alegerea unei rame potrivite se conduce după imaginea imprimată pe tablou – compoziţia, stilul, paleta de culori și apoi se iau în considerare şi particularitățile interiorului. În același context, o ramă trebuie să completeze tabloul, dar nu să atragă atenția doar spre ea. Ramele din lemn au o textură naturală și au rezistență ridicată, ele îşi păstrează geometria neschimbată  timp de mulţi ani. Acest tip de ramă este potrivit pentru picturi și operele de artă din domeniul fotografiilor şi colajelor.

Caracteristicile ramelor:
– Picturile executate în ulei sau brodate nu este neapărat necesar să le ascunzi sub sticlă, deoarece sticla nu vă permite să simţiţi toate nuanțele și culorile sclipitoare care bucură privirea. Fără sticlă nu ascundeţi nici emoţiile, nici claritatea graficii folosite de autor.
– Regula de bază pentru selectarea culorii ramei: pentru imagini unde predomină culorile calde, cel mai bine se potrivește o ramă cu gamă caldă și viceversa.
– Pentru formele simple sau cu linii, este bine de ales o ramă simplă, iar dacă vă doriţi ceva special, atunci o puteţi decora frumos o ramă din lemn.
-Orice ramă va arăta armonios cu tabloul în cazul în care ele se completează reciproc prin culori, textură și model. În ansamblu ele vor reda un sentiment.

Utilizați recomandările unui expert sau alegeți din catalogul nostru rama care vă place mai mult, fie că e pentru un tablou, o lucrare în biser, poster sau o poză. Noi vă vom răspunde cu promptitudine şi vă vom adapta rama la dimensiunea necesară pentru lucrarea dumnevoastră.

Modele si baghete la comanda pentru tablouri, postere, oglinzi