LUAREA MĂRIMILOR – GRATIS!

Pe lângă calitatea produselor noastre ne dorim să oferim clienţilor noştri şi confortul maxim. Ştim că vă doriţi ca toate detaliile să fie luate în considerație şi aveţi nevoie de consultare înainte de a face o comandă. De asta noi vă suntem la dispoziţia dumnevoastră pentru a veni la voi şi de a lua măsurile precise și corecte – acest serviciu este absolut gratuit.

Livrare

Odată ce comanda a fost aprobată, vă oferim şi serviciul de livrare a produselor, pentru că noi vrem să vă ştim fericiţi şi să petreceţi mai mult timp alături de cei dragi. Te putem ajuta noi cu transportul produselor direct la tine acasă sau la birou. Serviciul este disponibil oriunde în țară, iar cumpărăturile vă vor fi livrate până în fața ușii unde locuiți, indiferent de etaj.
Lăsaţi-ne să vă fim de ajutor!

Instalare

Te bucuri de cumpărăturile făcute fară nicio bătaie de cap in privința instalării acestora! Cu Fotomania beneficiezi de servicii de instalare la domiciliu. Serviciile de instalare sunt servicii contra-cost și pot fi achiziționate direct din magazin. Instalarea tablourilor, oglinzilor sau a elementelor din sticlă presupune concentrare, experiență, îndemânare și atenție la detalii. Pentru a evita o situație neplăcută, cum ar fi deteriorarea produselor, asigurați-vă că instalare este făcută de profesioniști.