Idei pentru fotografi

Munca ta artistică va transmite mai multă originalitate fiind imprimata pe pânză , care este capabilă să transmită strălucirea, emoţia deplină și profunzimea imaginei! Pozele cu fotografii de nuntă, portrete de familie, imagini cu animale de companie, copii și adulți v-or devini adevărate capodopere pentru D-voastră și clienții D-avoastră.

Imprimarea pe pânză ­- este o tehnologie inovatoare pentru persoanele care sunt în căutarea unei metode exclusive cu care pot impresiona cu adevărat pe oricine. Imaginea poate fi nestandartă, împărțită în bucăți, fotografii colectate într-un colaj elegant sau  orice idee aveti pentru compoziţie – pentru că aici toată lumea este deschisă unei creativităţi fără margine. Tipărirea pe pânză este complet diferită de ideile obișnuite, vă oferă o posibilitate de exprimare diferită şi inovatoare!Impresionați-vă clienții, transformând fotografiile lor în capodopere de artă pe pânză! Alăturați-vă programului nostru de parteneriat și obțineti reduceri și preţuri avantajoase într-o modalitate profesională.

Decorul casei

Confortul și eleganţa de-acasă – visul oricărei familii. Creați un spațiu confortabil pentru a vă relaxa,
unde să organizaţi întâlnirile cu prietenii, iar serile de familie să devină distractive cu ajutorul
picturilor interioare imprimate pe pânză. Exprimăte prin transformarea casei Tale într-un spațiu
elegant și armonios, care îţi poate impresiona oaspeții și te încărca cu energie pozitiva pentru fiecare zi!

Cu ajutorul tablourilor, puteți:

-Salva momentele fericite din viaţa de familie
-Exprima stările interioare și personalitatea d-voastră
-Crea o atmosferă de confort și simplitate
-Reamenaja și completa camera
-Conferiţi tonul dominant al camerei


Ele sunt utilizate în decorul:

-Camerelor de zi
-Dormitoarelor și camerelor de copii
-Cantine și bucătării
-Birourile de acasă, bibliotecile
-Zone de holuri și scările

Idei de cadouri

Decor corporativ

Locul de muncă mai trebuie să fie și un loc unde te simți bine, fie că este propriul tău birou, biroul de ședințe sau sala de primire a clienților, adaugă o alură de individualitate cu una din exemplele de design corporativ create special pentru clienții noștri. Iar dacă ți-au plăcut lucrările, nu ezita să ne contactezi pentru a îți oferi și ție un design individual al biroului sau spațiului de lucru.

Design interior

Cea mai importantă strună în simfonia disign-ului – e decorarea pereţilor interiori. Deseori, designerii nu au suficiente instrumente pentru a crea notele finale, capabile să completeze un interior armonios, făcându-l perfect.Imprimarea pe pânză deschide noi orizonturi de dezvoltare în crearea operelor de artă şi stil, ideale decorului interior. Tablourile personalizate segmetate în părți reprezintă o compoziției interesantă –
combinată cu un design incredibil de elegant și la modă. Astfel de picturi accentuează orice décor, creând o atmosferă specială și exprimând individualitatea proprietarilor casei. Impresionează-îi clienţii, trasformând viziunile Tale de design într-o realitate!

Alăturați-vă programului nostru de parteneriat și obțineţi reduceri și preturi avantajoase într-o modalitate profesională.

Artiştilor digitali

Tehnologia digitală ne permite să ne facem munca uimitoare! Folosiţi imaginile pentru a crea picturi care pot transmite deplina lor strălucire, maximă rezonanţă și energie unică. Fie că este vorba de o reproducţie, o pictură digitală sau un poster –  imprimate pe pânză acestea sunt transformate în opere de artă care excită imaginația.

Tehnologia de imprimare avansată ne permite să reproducem cu acuratețe tonurile de culoare și detaliile fine ale imaginii artistice pe pânza texturată și de a obține un rezultat dorit.

Concentreză-te pe creativitate, iar noi v-om avea grijă de toate. Ajutaţi-vă marca să devină populară și accesibilă cumpărătorilor!

Alăturați-vă programului nostru de parteneriat și obțineţi reduceri și preţuri avantajoase într-o modalitate profesională.