Oglinzi

Oglinda – deloc un obiect de uz casnic obișnuit din locuinţa dumnevoastră. Fiecare dintre noi trebuie să ne regăsim calea de a ne exprima personalitatea interioară. Acesta este şi rolul esențial al oglinzii în casa noastră.
Dacă ați înrăma oglinda, ea ar deveni unul din cele mai impunătoare obiecte de decor din casă. Cu noi, oglinzile înrămate prind viață.

Rame pentru oglinzi

În mod tradițional, cel mai potrivit pentru încadrarea oglinzi în ramă, rămâne “încorporarea totală”. Dar, depinde şi de lățimea sa, de culoare și decorul ales pentru stilul interior al camerei în care o să stea oglinda. O baghetă potrivită pentru oglindă poate crea uşor, un obiect de lux vechi sau o piesă modernă în stil minimalism.

Oglinda pentru hol, baie, living sau dormitor, realizate în funcție de dimensiunea și gustul dumnevoastră pot deveni elemente unice în casă. Oglinda înrămată în condiții de siguranță, la fel cât și marginile sale ascuțite prelucrate atent de meşterii noştri. Cele mai frumoase rame pentru oglinzi din hol sau din camera de zi se obțin dintr-o baghetă de lemn. Oglinda pentru baie este mai bine să fie introdusă în ramă de metal sau plastic care nu este sensibil la umiditate.

Dimensiunile oglinzilor pentru realizare

Puteți aduce oglinda dumnevoastră sau să comandați dimensiunea dorită, alegând împreună varianta optimală.
Atunci când se comandă o  oglindă, este foarte important să se ia în considerare mecanismul de fixare, din cauza greutăţii impunătoare dacă sistemul este fragil, poate fi deteriorat şi peretele împreună cu oglinda.
Designerii noștri vă vor ajuta pentru a calcula dimensiunea ramei necesară pentru oglindă, cât şi aspectul greutăţii suportate de oglindă.
Vreți să aveți o oglindă frumoasă care în fiecare zi să vă dăruiască o privire prietenoasă şi o simpatie accentuată? Atunci, nu mai aşteptați – suntem la dispoziția dumnevoastră pentru a prelua comanda următoarei oglinzi!

Consultați lista de prețuri.

Modele de oglinzi