Imprimare pe sticlă și tablouri modulare din sticlă

Sticla imprimată UV prezintă avantajul unui impact vizual cu totul deosebit, are însă dezavantajul de a fi un material cu rezistenta scăzută la impact şi deosebit de fragil.
Pentru obţinerea unei imagini de bună calitate imprimată pe sticlă este obligatoriu ca materialul să fie tratat în prealabil, pentru a spori aderenţa culorilor pe suprafaţa lui.
Odată printate imaginile pe sticlă, se aplică un ultim strat de culoare alb pentru a obţine astfel opacizarea materialului.

Putem imprima sticlă de diferite grosimi la dimensiunile cerute de client.

Printul UV direct pe sticlă oferă multe posibilităţi de a fi folosit: brâuri de bucătărie, faţade de sticlă personalizată pentru clădiri, sticlă printată pentru pereţi despărţitori, tablouri personalizate pe sticlă, elemente de decor personalizat din sticlă printată.

Vă oferim calitate înaltă și imprimare durabilă. Designerii şi meşterii noștri sunt experți conștienți de toate detaliile şi de importanţa unei atenţii sporite, pentru un efect surprinzător şi viu.
Prin urmare, putem asigura clienților noștri o reproducere color calitativă. Caracteristicile imprimării
pe sticlă vor fi păstrate cel puțin 5 ani, iar în cazul în care sticla va fi păstrată în condiţii normale
(a nu se expune suprafaţa sticlei la lovituri, sau tratarea ei cu agenţi de curăţare abrazivi) atunci imaginea se va păstra vie chiar şi mai mult de 15 ani.

Consultați lista de prețuri.

Modele de lucrări