Brâu de bucătărie

Șorțul sau brâul de bucătărie din sticlă cu imprimare foto şi prelucrare a marginilor – este o soluție modernă și practică pentru design-ul bucătăriei tale. Sticla – un material curat, destul de durabil, iar după proprietățile sale igienice – pur și simplu de neînlocuit pentru șorțul de bucătărie. Aproape orice fotografie sau imagine poate fi folosită la imprimarea pe sticlă. Este necesar doar ca imaginea să aibă o rezoluție mare (peste 7000 pixeli) și calitate. Imaginea este aplicată pe partea din spate a panoului. Imaginea nu se decolorează în timp, nu este sensibilă la umiditate și rezistă la căldură, care apare în apropierea zonei de gătit. Panourile de sticlă pot fi instalate sub cabluri, întrerupătoare, sau corpuri de iluminat.
Brâurile de bucătărie demult au primit rolul unor elemente esențiale ale oricărei bucătărie modernă.
Șorțul este montat pe perete, între rafturile superioare ale pieselor de bucatărie şi dintre rafturile de lucru,realizând atât un rol decorativ, cât şi unul util:
Un aspect frumos, deoarece sticla de înaltă calitate, cu imprimare foto arată impresionant, subliniind stilul oricărei bucătărie Comoditatea îngrijirii acestuia, deoarece șorțul are o suprafaţă netedă și ușor de curățit, prin orice mijloace;
Montare și demontare ușoară, șorțul se instalează în mai puţin de 2 ore.

Consultați lista de prețuri imprimare pe sticlă.

Modele de brâuri de bucătărie