Imprimare fototapete personalizate pentru casă, salon, dormitor.Apariția de noi materiale și tehnologii îmbunătățite a condus la faptul că fototapeta pe perete cu o imagine originală, a devenit o metodă ușoară în decorul de interior.

Fototapetul pe perete se pregătește în mod individual în dependență de cerințele dumnevoastră şi de dimensiunea solicitată. Fotoreproducția noastră vă poate transforma complet spațiul din jur și pune accentul pe  individualitatea fiecărui interior de bucătărie, dormitor, living, sau camerele copiilor, cât și în alte camere unde vă puteți bucura în fiecare zi de un interior extraordinar creat de tine.
Datorită tehnologiei, echipamentelor și materialelor de calitate modernă, îţi oferim un rezultat  incredibil de frumos, prietenos cu mediul și durabil în timp, păstrându-şi culorile strălucitoare și vii.

Achiziționarea unui fototapet potrivit interiorului a devenit mai simplu ca niciodată! Puteți face asta direct de pe site-ul nostru, după selectarea dimensiunii şi imaginii ideale pentru camera domnevoastră și salvați-vă timpul preţios!

Avantajele de a lucra cu noi

Puteți cumpăra tapetă cu orice imagine si dimensiune, va punem la dispozitie catalogul nostrul cu exemple de imagini sau ne transmiteți propria fotografie. Nu există nici o restricție privind dimensiunea, imaginea sau preferința în materie de design.

Consultați lista de prețuri.

Modele de fototapet