De ce un brâu de bucătărie este un element atât frumos cât și util?

Brâul de bucătărie – element de decor și utilitate

Bucătăriile sunt adesea inima casei și merită să arate impecabil. Un element important pentru a menține o bucătărie curată și ordonată este un brâu de bucatarie, cunoscut și sub numele de Skinali. Brâul de bucatarie este de obicei realizat din sticlă securizată sau calită, și are rolul de a proteja pereții de murdărie, grăsimi, apa și resturi alimentare. Dar nu este doar un element practic ci și un element important de design în bucătărie.

Compania Fotomania ofera o gama larga de braturi de bucatarie personalizate din sticla. Acestea sunt disponibile in diferite grosimi si tipuri de sticla, precum sticla ultra clara sau sticla vopsita lacobel. Compania ofera de asemenea o varietate de imagini din care clientii isi pot alege preferintele pentru a personaliza bratul de bucatarie si a-l face sa se potriveasca cu aspectul general al bucatariei.

Avantajele braturilor de bucatarie de la Fotomania sunt numeroase. Pe langa faptul ca sunt ecologice si usor de intretinut, acestea sunt si rezistente la impact, zgarieturi si la schimbari de temperatura. Suprafata neteda din sticla le face usor de curatat cu orice solutie pentru curatarea sticlei. In plus, cu ajutorul unui șorț de bucătărie personalizat, puteti adauga un accent original si colorat bucatariei dumneavoastra.

Procesul de fabricatie a bratelor de bucatarie personalizate de la Fotomania este unul complex, care implica luarea masurilor exacte, selectarea imaginii si imprimarea acesteia pe sticla. Compania utilizeaza tehnologia de imprimare ultravioleta direct pe sticla, ceea ce asigura o calitate superioara si un aspect clar al imaginilor. Montarea se face cu ajutorul unor suporturi decorative sau cu ajutorul unui adeziv special de inalta rezistenta, in functie de preferintele clientului si de suprafata peretelui.

Preturile pentru braturile de bucatarie personalizate de la Fotomania variaza in functie de inaltimea si grosimea sticlei. Pretul include sticla, imprimarea/vopsirea, stratul de protectie si instalarea pe adeziv special, dar nu include alegerea imaginii sau livrarea. Cu toate acestea, garantia de calitate oferita de companie face ca aceste produse sa merite fiecare cent cheltuit.

In concluzie, un brat de bucatarie personalizat de la Fotomania este o alegere excelenta pentru cei care isi doresc un element practic si original in bucatarie. Cu o gama larga de imagini si tipuri de sticla disponibile, acestea sunt potrivite pentru orice stil de bucatarie si sunt usor de intretinut. Compania Fotomania este liderul de piata in ceea ce priveste br

Fabricația brâurilor de bucătărie din sticlă personalizate este o specialitate a companiei noastre Fotomania, iar abordarea noastră individuală a fiecărei comenzi și utilizarea celor mai noi tehnologii ne permite să oferim cele mai bune prețuri, fără să compromitem calitatea.

Unul dintre avantajele brâului de bucătărie este versatilitatea sa, acesta putând fi utilizat în orice direcție stilistică a bucătăriei

Fabricația brâurilor de bucătărie din sticlă personalizate este o specialitate a companiei noastre Fotomania, iar abordarea noastră individuală a fiecărei comenzi și utilizarea celor mai noi tehnologii ne permite să oferim cele mai bune prețuri, fără să compromitem calitatea.

Unul dintre avantajele brâului de bucătărie este versatilitatea sa, acesta putând fi utilizat în orice direcție stilistică a bucătăriei, fiind perfect pentru a adăuga o notă de originalitate și luciu. În plus, suprafata sa este ușor de întreținut și igienică, nepermițând dezvoltarea bacteriilor și a mucegaiului, precum și rezistentă la detergenții și solvenții chimici.

Pentru a face o comandă la noi, trebuie să ne furnizați dimensiunile exacte și o imagine care să fie imprimată pe brâu. Echipa noastră de designeri se va ocupa de crearea machetei pentru imprimare și va face o imprimare de test pentru a evalua corespunderea nuanțelor și calitatea imaginii.

Folosim tehnologia de imprimare ultraviolet direct pe sticlă, care implică aplicarea de cerneluri speciale pe suprafața interioară a sticlei și polimerizarea lor sub influența razelor UV. Autocolantul de protecție de 100 microni este aplicat pe partea interioară a sticlei pentru a menține claritatea și integritatea imaginii și pentru a spori siguranța mecanică a brâului.

Montarea se face fie cu ajutorul suporturilor decorative și distanțierelor cu capace, care sunt închise cu dopuri cromate decorative, fie cu ajutorul cleiului special de înaltă rezistență. Aceste două metode oferă o flexibilitate în ceea ce privește instalarea, iar ambele sunt la fel de sigure și stabile.

Prețurile noastre variază între 690 și 990 de lei pe metru liniar, calculate pentru sticlă cu o înălțime de 60 cm. Acest preț include sticla, imprimarea/vopsirea, stratul de protecție și instalarea pe adeziv special. Livrarea și alegerea imaginilor nu sunt incluse în preț, dar ne puteți contacta pentru mai multe detalii și informații.

În concluzie, brâurile de bucătărie din sticlă personalizate sunt o alegere excelentă pentru oricine dorește să își schimbe aspectul bucătăriei, adăugându-i o notă de originalitate și durabilitate. Cu echipa noastră de profesioniști, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune servicii și cel mai bun preț, pentru a face din bucătăria dvs. un loc unic și plăcut.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *