Prelucrarea pozelor

Activitatea de prelucrare fotografii şi retușare a lor, permite ca până si cele mai banale poze sa transmita o emoţie puternică! O varietate de metode a ajustării imaginilor ne permite să creăm opere de artă unice şi personalizate. Anume acest  proces de transformare a imaginilor vă oferă un  stil deosebit de expunere a emoţiilor D-voastră.

Bineînțeles că suntem de acord că unele riduri, cute ale pielii, coșuri, nu arată bine în fotografia finală. Am avut cazuri în care a trebuit să eliminăm niște cabluri ce se reflectau într-un geam și stricau toată imaginea. Nu ai vrea să vezi așa ceva pe albumul tău de nuntă sau pe tabloul de un metru lungime de pe perete. Așadar, aceste detalii nedorite se retușează, adică se elimină.

Însă nu doar aceste operații reprezintă retuș. Se lucrează inclusiv la umbre inestetice, la scoaterea în evidență a machiajului, echilibrarea luminii și multe altele. În alte genuri fotografice se lucrează inclusiv la constituția fizică a modelului, la trăsăturile feței, mai concret: se lungesc picioarele, se elimină burtica (da, și supermodelele au ceva burtică…), se sculptează trăsăturile feței, a corpului, și multe multe altele.

Având în vedere că retușul implică extrem de multă atenție și răbdare, dacă este făcut cum trebuie, în general se retușează doar materialele imprimate: albumul foto, tablouri, fotografii în format mare și foarte mare. Tipic, un retuș de bază durează în medie cam 20-25 minute per imagine, în funcție de complexitatea imaginii.

Completați formularul și primiți macheta viitorului Dvs. tablou!

Numele dvs (obligatoriu)

E-mail dvs (obligatoriu)

Numărul de telefon

 Livrare?

Ataşează fişierul


Îndeplinirea acestui chestionar nu solicită nimic de la Dvs.

Imprimăm pozele D-voastră pe pânză

Păstrează momentele calde din poze! Puteţi comanda orice printuri pe pânza, care v-or deveni
un cadou perfect în orice situaţie. Rafinamentul gustului, varietatea și profunzimea este ceea
ce defineşte stilul, iar noi suntem gata să-ţi realizăm imaginaţia şi să te exportăm în lumea
capodoperelor.

 Macheta tabloului pe peretele D-voastră
Tablourile secţionate din două, trei sau mai multe părți oferă o revigorare perfectă interiorului D-voastră şi aduce confort în fiecare casă. Pentru a face mai uşor de înțeles modul în care va arăta imaginea pe peretele tău, este suficient să ne transmiţi fotografia peretelui tău pe email-ul nostru și designerii noștri vă v-or transforma fanteziile în realitate.

LIVRAREA PÂNZEI

Noi înțelegem cât de important e uneori să primeşti pânza într-un timp scurt. Prin urmare, noi vă oferim două posibilităţi de comandare: 1.În regim de urgenţă, timp de 24 ore și 2. Optim, în termen de trei zile lucrătoare. De asemenea, vă putem oferi servicii de livrare și instalare a tablourilor pentru a vă face viața mai ușoară și mai frumoasă.

© Копирайт - Fotomania - Made by