Imprimare pe sticlă

Sticla imprimată UV prezintă avantajul unui impact vizual cu totul deosebit, are însă dezavantajul de a fi un material cu rezistenta scăzută la impact şi deosebit de fragil.
Pentru obţinerea unei imagini de bună calitate imprimată pe sticlă este obligatoriu ca materialul să fie tratat în prealabil, pentru a spori aderenţa culorilor pe suprafaţa lui.
Odată printate imaginile pe sticlă, se aplică un ultim strat de culoare alb pentru a obţine astfel opacizarea materialului.

Putem imprima sticlă de diferite grosimi la dimensiunile cerute de client.

Printul UV direct pe sticlă oferă multe posibilităţi de a fi folosit: brâuri de bucătărie, faţade de sticlă personalizată pentru clădiri, sticlă printată pentru pereţi despărţitori, tablouri personalizate pe sticlă, elemente de decor personalizat din sticlă printată.

Vă oferim calitate înaltă și imprimare durabilă. Designerii şi meşterii noștri sunt experți conștienți de toate detaliile şi de importanţa unei atenţii sporite, pentru un efect surprinzător şi viu.
Prin urmare, putem asigura clienților noștri o reproducere color calitativă. Caracteristicile imprimării
pe sticlă vor fi păstrate cel puțin 5 ani, iar în cazul în care sticla va fi păstrată în condiţii normale
(a nu se expune suprafaţa sticlei la lovituri, sau tratarea ei cu agenţi de curăţare abrazivi) atunci imaginea se va păstra vie chiar şi mai mult de 15 ani.

Completați formularul și primiți macheta viitorului Dvs. tablou!

Numele dvs (obligatoriu)

E-mail dvs (obligatoriu)

Numărul de telefon

Livrare?

Ataşează fişierul


Îndeplinirea acestui chestionar nu solicită nimic de la Dvs.

Imprimăm pozele D-voastră pe pânză

Păstrează momentele calde din poze! Puteţi comanda orice printuri pe pânza, care v-or deveni
un cadou perfect în orice situaţie. Rafinamentul gustului, varietatea și profunzimea este ceea
ce defineşte stilul, iar noi suntem gata să-ţi realizăm imaginaţia şi să te exportăm în lumea
capodoperelor.

 Macheta tabloului pe peretele D-voastră
Tablourile secţionate din două, trei sau mai multe părți oferă o revigorare perfectă interiorului D-voastră şi aduce confort în fiecare casă. Pentru a face mai uşor de înțeles modul în care va arăta imaginea pe peretele tău, este suficient să ne transmiţi fotografia peretelui tău pe email-ul nostru și designerii noștri vă v-or transforma fanteziile în realitate.

LIVRAREA PÂNZEI

Noi înțelegem cât de important e uneori să primeşti pânza într-un timp scurt. Prin urmare, noi vă oferim două posibilităţi de comandare: 1.În regim de urgenţă, timp de 24 ore și 2. Optim, în termen de trei zile lucrătoare. De asemenea, vă putem oferi servicii de livrare și instalare a tablourilor pentru a vă face viața mai ușoară și mai frumoasă.

© Копирайт - Fotomania - Made by