Imprimare foto tapete personalizate pentru casă, salon, dormitor.Apariția de noi materiale și tehnologii îmbunătățite a condus la faptul că fototapeta pe perete, cu o imagine originala , a deveniă o usurinta in decorarea interierului.

Fototapeta pe perete se pregateste în mod individual, in dependenta de comanda D-voastră şi de dimensiunea solicitată. Fotoreproductia noastraă vă poate transforma complet spațiul din jur și pune accentul pe  individualitatea fiecărui interior de  bucătărie, dormitor, living, sau camerele copiilor, cât si in alte camere  unde vă puteți bucura în fiecare zi de un interior extraordinar creat de tine.
Datorita tehnologiei, echipamentelor și materialelor de calitate modernă, îţi oferim un rezultat  incredibil de frumoas, prietenos cu mediul și durabil in timp, pastrandu-şi culorile strălucitoare si vii.

Să cumpărați fototapeta potrivită interierului D-voastră e mai simplu ca niciodata! Puteti face asta direct de pe site-ul nostru, după selectarea dimensiunii şi imaginii ideale pentru camera dvs. și salvați-vă timpul preţios!

Avantajele de a lucra cu noi

Puteți cumpăra tapetă cu orice imagine si dimensiune, va punem la dispozitie catalogul nostrum cu exemple de imagini sau ne transmiteti propria fotografie(important sa fie de o calitate corespunzatoare). Nu există nici o restricție privind dimensiunea, imaginea si orice altă prefereinta in materie de design.

Completați formularul și primiți macheta viitorului Dvs. tablou!

Numele dvs (obligatoriu)

E-mail dvs (obligatoriu)

Numărul de telefon

Livrare?

Ataşează fişierul


Îndeplinirea acestui chestionar nu solicită nimic de la Dvs.

Imprimăm pozele D-voastră pe pânză

Păstrează momentele calde din poze! Puteţi comanda orice printuri pe pânza, care v-or deveni
un cadou perfect în orice situaţie. Rafinamentul gustului, varietatea și profunzimea este ceea
ce defineşte stilul, iar noi suntem gata să-ţi realizăm imaginaţia şi să te exportăm în lumea
capodoperelor.

 Macheta tabloului pe peretele D-voastră
Tablourile secţionate din două, trei sau mai multe părți oferă o revigorare perfectă interiorului D-voastră şi aduce confort în fiecare casă. Pentru a face mai uşor de înțeles modul în care va arăta imaginea pe peretele tău, este suficient să ne transmiţi fotografia peretelui tău pe email-ul nostru și designerii noștri vă vor transforma fanteziile în realitate.

LIVRAREA PÂNZEI

Noi înțelegem cât de important e uneori să primeşti pânza într-un timp scurt. Prin urmare, noi vă oferim două posibilităţi de comandare: 1.În regim de urgenţă, timp de 24 ore și 2. Optim, în termen de trei zile lucrătoare. De asemenea, vă putem oferi servicii de livrare și instalare a tablourilor pentru a vă face viața mai ușoară și mai frumoasă.

© Копирайт - Fotomania - Made by