LUAREA MĂRIMILOR – GRATIS!

Pe lângă calitatea produselor noastre, ne dorim să oferim clienţilor noştri şi confortul maxim.
Ştim că vă doriţi ca toate detaliile să fie luate în considerare şi aveţi nevoie de consultare înainte de a face o comandă. De asta noi vă suntem la dispoziţia Dvs. pentru a veni la voi şi de a lua măsurile precise si corecte(acest serviciu este absolut gratuit!).

Livrare

Odată ce comanda a fost aprobată, vă oferim şi serviciul de livrare a produselor, pentru că noi vrem să vă ştim fericiţi şi să petreceţi mai mult timp alături de cei dragi. Te putem ajuta noi cu transportul produselor, direct la tine acasă sau la birou. Serviciul este disponibil oriunde în țară, iar cumpărăturile îți sunt livrate până în fața ușii locuinței, indiferent de etaj.
Lăsaţi-ne să vă fim de ajutor!

Instalare

Te bucuri de cumpărăturile făcute, fară nicio bătaie de cap in privința instalării acestora! Cu Fotomania, beneficiezi de servicii de instalare la domiciliu. Serviciile de instalare sunt servicii contra-cost si pot fi achizitionate fie on-line, fie direct din magazin. Instalarea fie a tablourilor, oglinzilor sau a elementelor din sticlă presupune concentrare, experiență, îndemânare și atenție la detalii. Pentru a evita o situație neplăcută (deteriorarea produselor) asigurațivă o instalare profesionistă.